Grove gresskarmuffins

Klasse: 6A, Nøkleby skole

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
Melisglasur
1 ss vann
100 gr melis
Gresskarmuffins
200 gr gresskar
2 stk. egg
2 dl smeltet smør
1 ts malt ingefær
1 ts kardemomme
1 ts kanel
0.5 ts vaniljesukker
0.5 ts bakepulver
80 gr. grovt sammalt mel
80 gr. fint hvetemel
50 gr. sukker

Slik gjør du

1
1. Visp egg og sukker til eggedosis. 2. Sikt sammen det tørre og vend det inn i eggedosisen. 3. Rens gresskar og del det i grove biter. 4. Kok gresskaret i en kjele med vann til bitene blir møre. 5. Rør inn smeltet smør og gresskar i røren. 6. Ha røra i muffinsformer. 7. Stek muffinsene midt i ovnen på ca. 200 grader i 20 minutter. 8. Avkjøl på rist.
2
9. Bland melis med vann, og ha over muffinsene.
Lukk

Ett øyeblikk