Pasta med laks, erter og purre

Klasse: 6B, Åse skole

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
0.25 ts salt
4 porsjoner båndspaghetti
2 ss frisk basilikum
2 ss olivenolje
2 dl matfløte
2 ss revet parmesan
0.5 stk purreløk
4 stk laksefilet
0.25 ts pepper
250 g frosne erter

Slik gjør du

1
Kutt laksen opp i terninger og krydre dem med litt salt.
2
Kok pasta etter anvisningen på pakken. Tilsett erter når det er igjen 3 minutter av koketiden. Hell av kokevannet men la det være igjen litt, ca 2-3 ss kokevann.
3
Tilsett laks, purreløk og olivenolje og vend det lett sammen. Sett på lokk og la det stå og trekke på svak varme i ca 5 minutter.
4
Kok opp matfløte og tilsett salt og pepper, og heller over pastaen. Riv litt parmesan over hvis du liker det. Pynt med frisk basilikum. Nyt!
Lukk

Ett øyeblikk