Fiskekaker med potet og råkostsalat

Klasse: 6B, Stuenes skole

Last ned PDF
Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
1 ss Fin hakket persille
2 ts Salt
1 stk Eple
75 gram margarin
500 gram Torsk
0.25 stk Finhakket chili
5 ss margarin til steking
1 båt Finhakket hvitløk
8 stk Poteter
3 dl Melk. Må tilpasses
100 gram Kål
1 ss Potetmel
1 stk gulrot

Slik gjør du

1
Skrell poteter og kok dem i en gryte med vann.
2
Fin hakk chilien og hvitløken.
3
Fiskekaker: Ta fisken i en foodprosessor sammen med saltet. Kjør dette sammen. Spe så med kald melk, litt og litt, rør mellom hver gang. Ha så i potetmel, hvitløken og chilien. rør det godt sammen. Stekes i stekepanne på middels-høy varme i margarin.
4
Råkost: Skrell eple og gulrot. Riv eple, gulrot og kål på et rivjern. Rør inn 3 ss eplejuice.
5
Saus: Smelt margarinen og tilsett persille.
6
Server, og nyt måltidet.
Lukk

Ett øyeblikk