Aromasopp veggisburger

Klasse: 6B, Heistadskolene

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
0.5 Stk Brokkoli
3 Ss Olivenolje til steking
50 G Suragurk
2 Ss Olivenolje
1 Dl Vellagret ost
1 Stk Hjertesalat
0.5 Stk Løk
1 Dl Griljermel
16 Stk Cherrytomater
250 G Aromasopp
3 Stk Egg
4 Stk Grove hamburgerbrød
1 Dl Idun Hamburgerdressing
2 Stk Hvitløksbåter
2 Bokser Økologiske svarte bønner
1 Dl Idun Ketchup

Slik gjør du

1
Finhakk aromasopp og løk og stek det i en varm stekepanne med olje til det blir mykt og blankt. Hell det over i arbeidsbolle og avkjøl
2
Mos bønnene grovt med en gaffel. Ha alt i en bolle og tilsett resten av ingrediensene unntatt olje. Bland alt godt sammen og smak til med salt og pepper. Sett tilside og la blandingen hvile/svelle i 15 minutter.
3
Fukt hendene, form fire burgere og legge dem på bakepapir til alle er laget. Stek burgerne i en varm stekepanne i olje i 3-5 minutter på hver side til de er gylne og sprø på begge sider.
4
Del hamburgerbrødene. Legg på salat, burger og skivede tomater før toppene legges på.
Lukk

Ett øyeblikk