Kylling-nachos

Klasse: 5, Begnadalen skole

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
2 stk Gulrot
150 g Kinakål
4 stk Egg
2 ss Olivenolje til steking
400 g Kyllingfilet
0.5 stk Agurk
1 ts Paprikapulver
100 g Hvetemel
0.5 ts Pepper
175 g Nachoschips
1 ts Salt

Slik gjør du

1
Sett stekeovnen på 225 grader (over- og undervarme).
2
Skjær kyllingen i mellomstore biter.
3
Bland hvetemelet med krydderet. Ha dette i en bolle.
4
Pisk sammen 4 egg. Ha dette i en bolle.
5
Legg kyllingen først i egg, så i mel, deretter egg og til slutt i nachosen.
6
Stek kyllingen i stekepanne på middels varme med 2 ss olivenolje og stek til de er gylne.
7
Når kyllingen er stekt ferdig, legg disse i en ildfast form. Ha denne formen inn i stekeovnen og la stå i ca 5. min.
8
Tilbehør ved siden av: - Skjær kinakålen i strimler. - Skjær gulroten i små biter. - Skjær agurken i små trekanter.
Lukk

Ett øyeblikk