Pasta med kyllingkjøttboller

Klasse: 6A, Lilleby skole

Gruppe: 1

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
400 g kyllingkjøttdeig
300 g fullkornspasta
0.3 stk agurk (norsk)
0.5 stk isbergsalat (norsk)
100 g cherrytomat
2 ss krydder (salt, pepper, paprikakrydder, kajennepepper, persille)
100 g tomater på boks

Slik gjør du

1
1. Kok opp vann. Tilsett 1 ts salt i vannet. 2. Legg i pastaen når vannet koker. 3. Bruk hendene og bland kyllingkjøttdeigen med krydder i en bolle. 4. Rull kjøttdeigen til små kjøttboller. 5. Varm opp en stekepanne til middels varme. 6. Stek kjøttbollene. 7. Tøm hermetiske tomater over kjøttbollene og varm opp. Smak til sausen med salt og pepper. 8. Vask grønnsakene i kaldt vann og kutt dem i passe biter. 9. Server pasta med kjøttboller, tomatsaus og salat.
Lukk