Thaisalat med sprø kylling

Klasse: 6B, Nordskogen skole

Gruppe: 2

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
2 stk kyllingfilet
0.25 ts salt
0.5 ts pepper
1 ss paprikapulver
2 ss melange (til steking)
1 stk sitron
3 ss olje
1 ts aromat
3 stk vårløk i skiver
1 stk rød chili finhakket
2 stk gulrot raspet
1 stk rødløk i skiver
1 bunt mynte grovhakket
1 bunt basilikum grovhakket
30 g babyspinat
125 g fullkornsnudler

Slik gjør du

1
Tørk av kyllnigfileten med papir, krydre med salt, pepper og paprikapulver. Stek på middels varme et par minutter på hver side, og etterstek under lokk i 7-8 minutter. Skjær i skiver.
2
Press saften av 1 sitron, bland inn olje, aromat og litt salt. Visp med en stavmikser til blandingen har fått litt tykkere konsistens.
3
Vask og kutt opp alle grønnsakene, legg alt i en bolle sammen med babyspinaten og bland godt.
4
Kok nudlene etter anvisningen på pakken.
5
Bland kylling og nudler sammen med grønnsakene, ha over dressingen og server.
Lukk