Kyllingsalat

Klasse: 6B, Nordskogen skole

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
0.25 ts pepper
0.5 stk vestfoldsalat
0.25 ts salt
200 g fusilli fullkornspasta
0.5 ts sitronsaft
3 ss basilikum, grovhakket
250 g kyllingfilet
30 g pinjekjerner naturell
2 stk hvitløksbåter
1 boks maiskorn (liten)
1 ss melange
0.5 stk agurk

Slik gjør du

1
Krydre kyllingfiletene med salt og pepper, og stek dem i en panne med melange 2 minutter på hver side (middels varme). Tilsett revet hvitløk og etterstek på lav varme under lokk i 4-5 minutter. Sett til side.
2
Kutt agurk i biter, riv salat i strimler, og bland sammen med mais i en bolle. Kok pasta etter anvisningen på pakken, avkjøl under rennende vann og bland sammen med resten av salaten.
3
Riv kyllingen i biter og bland sammen med resten av salaten, dryss over litt pinjekjerner og noen dråper sitronsaft og server.
Lukk

Ett øyeblikk