Norsk laks og pasta

Klasse: 6, Soknedal skole

Gruppe: 1

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
700 g Ânglamark økologisk fullkorns Pasta
5 stk Laksefilet Lerøy
350 g Selskapserter Coop
5.3 dl Matfløte Tine
3 ss Olivenolje Coop
1 stk Ânglamark Økologisk Basilikum
4 ss Tine nyt Norge meierismør

Slik gjør du

1
Kutt laksen i små terninger. Forstek laksen med litt smør i ei steikepanne.
2
Kok opp vann med en klype salt i en kasserolle. Ha pastaen i kasserollen når vannet småkoker, og la pastaen koke i ca 10 minutter.
3
Hell matfløten i en kasserolle og la det småkoke. Når fløten er oppvarmet blander du i laks, pasta og erter. La blandingen småkoke i ca 5-7 minutter.
4
Smak til med salt og pepper. Serveres varmt. Tilsett gjerne basilikum og olivenolje. Bon Appétit!
Lukk