Spinatsuppe

Klasse: 5, Stiftelsen Davinci Montessoriskole

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
2 stk egg
8 dl Vann
300 g Spinat
1 stk løk
1 stk Grønnsaksbuljong
1 ts pepper
400 g Laks
1 ts salt
50 g Purre
1 ss olivenolje

Slik gjør du

1
Slik gjør du! kok egg i ca 10 minutter. Avkjøl de i kaldt vann da blir det lettere og skrelle eggene.
2
Hakk løk og ha den i en varm gryte sammen med olivenolje og tint spinat, la det frese i 3 til 4 minutter.
3
Tilsett vann, buljong og purre la det koke i ca 5 minutter.
4
Stek laksen i 5 minutter på hver side.
5
Kjør suppen jevn med en stavmikser eller i en hurtig mikser og ta i salt og pepper om du ønsker.
6
Kutt eggene i to og ta i suppen. Etter det så tar du laks i suppen.
Lukk

Ett øyeblikk