Spinatsuppe

Klasse: 5, Stiftelsen Davinci Montessoriskole

Gruppe: 1

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
300 g Spinat
2 stk egg
50 g Purre
400 g Laks
1 stk Grønnsaksbuljong
1 stk løk
8 dl Vann
1 ss olivenolje
1 ts salt
1 ts pepper

Slik gjør du

1
Slik gjør du! kok egg i ca 10 minutter. Avkjøl de i kaldt vann da blir det lettere og skrelle eggene.
2
Hakk løk og ha den i en varm gryte sammen med olivenolje og tint spinat, la det frese i 3 til 4 minutter.
3
Tilsett vann, buljong og purre la det koke i ca 5 minutter.
4
Stek laksen i 5 minutter på hver side.
5
Kjør suppen jevn med en stavmikser eller i en hurtig mikser og ta i salt og pepper om du ønsker.
6
Kutt eggene i to og ta i suppen. Etter det så tar du laks i suppen.
Lukk