kyllingwok med byggrynsris

Klasse: 6A, Åse skole

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
0.5 stk gul løk
0.5 stk brokkoli
1 stk potet
50 g bønnespirer
1 stk gulrot
4 porsjoner byggrynsris
2 stk kyllingfilet
30 g alfalfaspirer
0.5 stk paprika
1 ss soyasaus

Slik gjør du

1
Kok byggrynsris etter beskrivelsen på pakken. Kutt kyllingfiletene i strimler og stek dem i olje. Krydre med pepper, hvitløkskrydder og kyllingkrydder. Sett dem til side.
2
Vask, skrell og kutt grønnsakene i strimler. Fres dem lett i stekepanna på ganske høy varme. Først potetene, så gulrot og løk. Til slutt paprika, brokkoli og bønnespirer. Ikke stek for lenge.
3
Ha kyllingstrimlene oppi stekepanna sammen med de stekte grønnsakene. Bland sammen østerssaus og soyasaus og hell over.
4
Bland risen i woken. Pynt med litt alfalfaspirer på toppen. Nyt!
Lukk

Ett øyeblikk