Fruktsalat med krem og nøtter

Klasse: 5A, Skøyen skole

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
2 stk epler
2 stk kiwi
1 stk banan
1 stk appelsin
1 stk pære
0.5 pakke jordbær
Pisket krem
3 dl kremfløte
1 ss sukker
1 ss vaniljesukker
Pynt
1 dl hakkede valnøtter

Slik gjør du

1
Vask eplene og pæren. Fjern kjernehusene og skjær dem i små terninger.
2
Skrell bananen, appelsinen og kiwiene og skjær dem i små terninger.
3
Vask jordbærene og skjær bort den grønne delen. Del jordbærene i to.
4
Putt all frukten i en serveringsbolle og rør til alt er godt blandet.
5
Pisket krem: Ha i fløte i en ren bolle. Pisk fløten på en jevn fart. Tilsett sukker og vaniljesukker underveis i piskingen. Kremen er ferdig når du kan lage myke topper i kremen.
6
Server fruktsalaten i en tallerken med krem og nøtter på toppen.
Lukk

Ett øyeblikk