Fiskepinner med stekte poteter og kokte grønnsaker

Klasse: 6B, Vestsiden skole

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
0.25 Ts Paprikapulver
0.25 Ts Grillkrydder
4 Stk Potet
2 Stk Gulrot
1 Stk Brokkoli
16 Stk Fiskepinner

Slik gjør du

1
Finn fram alle ingrediensene. Vask og del potetene i skiver. Stekes i stekepanne i olje på middels varme til de er møre. Krydre.
2
Legg fiskepinnene på en bakepapirkledd plate. Stek dem i 10-12 min.
3
Skyll brokkoli og del i buketter. Skrell gulrøttene og del i ringer. Del så videre i 2. Kok opp vann og ha i gulrøtter og brokkoli. Kokes til ønsket konsistens. Sil av vannet.
Lukk

Ett øyeblikk