Quesadillas med kyllingkjøttdeig

Klasse: 6A, Gullhaug skole

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
1 stk paprika
1 pk fullkorntortilla
100 g hvitost
2 ss olivenolje
1 klype pepper
1 boks mais
1 klype salt
1 fedd hvitløk
1 stk agurk
2 stk rødløk
2 stk tomat
400 g kyllingkjøttdeig

Slik gjør du

1
Salsa: Skjær paprika, tomat, agurk og 1 rødløk i terninger. Rør det sammen med olje og smak til med salt og pepper.
2
Brun kyllingkjøttdeig sammen med finhakket rødløk og hvitløk i en panne med litt olje. Vend inn avrent mais.
3
Ha blandingen over i en bolle. Tørk lett av stekepannen med et kjøkkenpapir. Legg en tortillalefse i stekepannen og fordel litt av kjøttblandingen på halvparten av lefsen, strø over ost på kjøttfyllet, brett lefsen over slik at du har en halvmåne i pannen. Stek et par minutter og snu. Stek så et par minutter til.
4
Bon apetitt!
Lukk

Ett øyeblikk