Ørretburger

Klasse: 6A, Gullhaug skole

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
1 Pk Ruccula Mix
2 Stk Tomater
4 Stk Grove hamburgerbrød
400 Gr Rå ørret
300 g hvetemel til å vende ørreten i
Melblanding til ørreten
250 g hvetemel
2 dl Melk
2 Stk Egg
Hvitløksdipp
1.5 dl lettrømme
0.25 ts kvernet pepper
0.25 ts salt
2 ss bladpersille eller basilikum
2 fedd hvitløk

Slik gjør du

1
Rør sammen ingrediensene til melblandingen til ørreten i en skål. Dypp deretter de ferske ørretfiletene i blandingen. Deretter vender du filetene i hvetemel og stek den på en stekepanne.
2
Finhakk hvitløken, bladpersillen og bland sammen resten av ingrediensene til hvitløksdipp.
3
Varm hamburgerbrøene i ovnet som anvist på pakken om du ønsker. Fordel ruccolasalat på brødene og legg i filetene og hvitløksdippen.
4
Bon apetitt!
Lukk

Ett øyeblikk