Pasta bolognese vegetar

Klasse: 7A, Grindbakken skole

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
1 stk Gulrot
0.5 ts Pepper
5 gram Parmesan
200 gram Hakkede tomater
1 ss Olivenolje
2 stk Hvitløksfedd
500 gram Fullkornpasta
2 dl Røde linser
150 gram Sjampinjong
2 ss Basilikum
0.5 ts Salt

Slik gjør du

1
Kutt opp grønnsakene
2
Finhakk hvitløksfeddene. Varm opp 1 ss olivenolje i en stekepanne og stek hvitløken.
3
Kok linsene i 10 minutter.
4
Tilsett gulrot og sjampinjong i stekepannen med hvitløken.
5
Når du syns grønnsakene er ferdige, tilsetter du de hakkede tomatene og linsene når de er ferdige.
6
La sausen stå på lav varme og tilsett litt salt og pepper.
7
Kok pastaen i 4 liter vann. La pastaen koke til du syns den er ferdig. Tilsett salt etter eget behov.
8
Legg alt på tallerkenen, og strø basilikum og parmesan på toppen.
Lukk

Ett øyeblikk