Baguette med rømme og rogn

Klasse: 7A, Grindbakken skole

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
5 gram Gressløk
1 stk Avokado
6 ts Rød rogn
6 ss Rømme
6 stk Baguettskiver

Slik gjør du

1
Sett ovnen på 180 grader, over og undervarme.
2
Skjær 6 skiver av baguetten, i like store biter.
3
stek baguetten i ovnen i 5 minutter.
4
Smør 1 ss rømme på hver av baguettene.
5
Ta 1 ts med rød rogn på hver av dem.
6
Del 1 avokado i to og ta ut steinen. Etter det skjærer du den halve avokadoen i 6 like store biter, og ta en bit på hver av dem.
7
Skjær rød løken i to og kutt opp i små biter. Etter det tar du på løken etter behov.
8
Til slutt kan du kutte opp litt gressløk og ta på etter behov.
Lukk

Ett øyeblikk