Enspire Kyllingsalat

Klasse: 6A, Neverdal Enspire skole

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
1 stk Isbergsalat
1 pk Ekte majones
4 stk Kyllingfilet
8 stk vaktelegg
1 stk paprika
2 ts Paprikapulver
0.5 stk agurk
1 ss Karri
250 g cherrytomater
1 stk Sitron

Slik gjør du

1
Skjær kyllingen i terninger og krydre med karri, paprikapulver, salt og pepper.
2
Stek kyllingbitene på middels varme.
3
Kok opp vann, ha eggene oppi og la dem koke i 3 minutter.
4
Finn en passe skål og ta en pakke majones i skåla. Skjær sitronen i båter og klem ut safta oppi skåla, og smak til med litt karri.
5
Skyll grønnsakene og skjær isbergsalaten i strimler, agurk i skiver og paprika i terninger. Del tomatene og eggene i to.
6
Bland sammen grønnsakene til en salat på tallerkenen, og legg kylling, egg og dressing oppå. Klar til servering.
Lukk

Ett øyeblikk