Kikertsalat i pitabrød

Klasse: 6B, Nes barneskole

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
10 Stk Oliven
0.5 Ts Salt
4 Stk Pitabrød
1 Stk Selleristang
1 Ts Hvitløkspulver
0.25 Stk Agurk
0.5 Stk Rød løk
1 Dl Majones
1 Stk Tomat
1 Boks Økologiske kikerter
0.5 Boks Økologisk mais
4 Stk Salatblad
0.5 Stk Rød paprika
3 Ts Solsikkefrø

Slik gjør du

1
Slik gjør du Sett ovnen på 200 grader. Kikertsalaten: Mos kikertene på en skjærefjøl med en gaffel. Putt de så oppi en stor bolle. Kutt løken, sellerien, paprikaen, oliven og solsikkefrøene i små biter. Putt alt oppi bollen sammen med de moste kikertene. Putt maisen, majones, hvitløkpulver og salt oppi bollen. Bland godt.
2
Salat: Kutt tomaten og agurken i skiver. Kutt salatbladene. Legg det pent på en talerken.
3
Pitabrød: Putt pitabrødene på en rist med bakepapir under. Se på pakken hvor lenge de skal være inne. Ta tida på ipaden din.
Lukk

Ett øyeblikk