Tacosalat ala Ven

Klasse: 6A, Ven Oppvekstsenter

Gruppe: 1

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
400 g Hjortekjøttdeig
3 stk Hvitløksbåter
1 ts Pepper
1 ts Salt
1 stk Pose med tex-mex krydder
2 stk Rødløk
2 bunt Crispy salat
150 g Tortilla chips
8 ss Økologisk rømme
2 boks Økologiske hakkede hermetiske tomater
2 ss Økologisk tomatpurre
1 stk Økologisk agurk
4 stk Økologiske tomater
2 stk Økologiske paprika
1 boks Økologisk mais

Slik gjør du

1
Kutt løk og hvitløk.
2
Stek hjortekjøttdeig i en kjele, ha i løk og hvitløk.
3
Ha i hakkede hermetiske tomater, tomatpurre, salt, pepper og en pose med tex-mex krydder.
4
La koke i 10 minutter og smak til med salt og pepper.
5
Kutt alle grønnsaker og bland sammen i en skål.
6
Legg salat, kjøttsaus og en neve tortilla chips på fat.
7
Topp kjøttsaus med 2 ss økologisk rømme.
Lukk