Tacosalat ala Ven

Klasse: 6A, Ven Oppvekstsenter

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
3 stk Hvitløksbåter
1 stk Pose med tex-mex krydder
1 boks Økologisk mais
2 stk Rødløk
1 ts Salt
2 bunt Crispy salat
400 g Hjortekjøttdeig
2 ss Økologisk tomatpurre
2 stk Økologiske paprika
1 ts Pepper
4 stk Økologiske tomater
8 ss Økologisk rømme
2 boks Økologiske hakkede hermetiske tomater
1 stk Økologisk agurk
150 g Tortilla chips

Slik gjør du

1
Kutt løk og hvitløk.
2
Stek hjortekjøttdeig i en kjele, ha i løk og hvitløk.
3
Ha i hakkede hermetiske tomater, tomatpurre, salt, pepper og en pose med tex-mex krydder.
4
La koke i 10 minutter og smak til med salt og pepper.
5
Kutt alle grønnsaker og bland sammen i en skål.
6
Legg salat, kjøttsaus og en neve tortilla chips på fat.
7
Topp kjøttsaus med 2 ss økologisk rømme.
Lukk

Ett øyeblikk