Hjemmelagede krutonger

Klasse: 6C, Berg skole

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
2 klyper salt
4 ss Olivenolje
4 skiver Brød

Slik gjør du

1
Sett ovnen på 200 grader.
2
Skjær brødet i terninger og legg det i en bolle. Hell over olivenolje slik at den fordeler seg godt i brødet. Tilsett salt og evt. litt persille.
3
Legg bakepapir på et stekebrett og spre terningene utover.
4
Stek i 10-15 minutter, avhengig av brødtype og hvor tørt brødet er. Følg nøye med så det ikke brenner seg.
5
Vend krutongene underveis slik at de blir fint stekt på alle sider (obs på varme når du åpner ovnsdøra!)
6
Server krutongene til suppa
7
Tips: Oppbevar krutongene i en lufttett beholder
Lukk

Ett øyeblikk