Pastasalat

Klasse: 7A, Storsteinnes skole

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
1 ts Pepper
1 ts Salt
0.5 stk Agurk
3 stk Egg
300 g Fullkornpasta
400 g Mais i boks
6 dl Ekte majones
1 ts Grillkrydder
6 ss Rømme

Slik gjør du

1
Kok eggene, avkjøl dem og ta rensk de.
2
Kok pastaen, hell den i en sil og skyll den i kaldt vann.
3
Del agurken i små terninger.
4
Rør sammen rømme og majones i en bolle og tilsett salt, pepper og grillkrydder. Deretter blandes pastaen inn i rømmeblandingen. Smak til om det er nok salt, pepper og grillkrydder.
5
Del så opp eggene. de røres forsiktig inn sammen med rømmeblandingen og pastaen.
6
Tilsett agurk og mais. Bland det godt sammen
7
Serveringstips: Fersk persille kan drysses på den ferdige salaten. Server med loff som er ristet eller rundstykker til.
Lukk

Ett øyeblikk