Tikka masala-laks i pitabrød

Klasse: 6, Alvimhaugen barneskole

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
4 stk pitabrød
2 dl creme fraiche
1 stk gul løk
400 gr. laks
0.5 stk grønn paprika
0.5 stk rød paprika
1 ss. stekesmør
100 gr norsk fersk spinat
0.5 stk. Norsk frisk salat etter ønske
1 pose santa maria tikka masala krydderblanding

Slik gjør du

1
Rens laksen for skinn og bein visst det trengs.
2
Tilsett smøret i pannen og tilsett laksen når smøret begynner å få en gyllen farge.
3
Når laksen er nesten ferdig stekt på alle sider tilsettes spinat, rød og grønn paprika og løk.
4
Stek alt til spinaten har krympet litt.
5
Rør inn tikka masala krydderblanding og creme fraiche og kok opp.
6
Fyll pitabrød først med frisk salat og deretter med tikka masala blandingen. Server umiddelbart.
Lukk

Ett øyeblikk