Vegetarlasagne

Klasse: 6, Hvittingfoss barne- og ungdomsskole

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
4 Stk Halvstekte rundstykker Eldorado
1 Ss Margarin til steking av vegansk kjøttdeig
1 Glass Pastasaus FirstPrice
1 Stk Gulrot
2 Dl Revet First Price hvit ost.
4 Plater Pastaplater
1 Stk Grønt eple
1 Dl Eplejuice
1 Pose Vegansk kjøttdeig (Halsans kok, Sojafars)
1 Stk Hjertesalat
2 Dl Vaniljeyoghurt
1 Stk Agurk
1 Liten pose Blåbær fra skogen

Slik gjør du

1
Sett ovnen på 200 grader, over og undervarme.
2
Ha 1 ss margarin i panna. Stek vegansk kjøttdeig. Tilsett 1 glass First Prince pastasaus.
3
Smør en ildfast form med margarin. Ha halvparten av den veganske kjøttdeigen i formen. Legg pastaplater oppå den. Legg resten av den veganske kjøttdeigen oppå pastaplatene. Strø osten på toppen. Sett formen inn i ovnen og la den stå i 20-30 minutter.
4
Vask salat, eple og agurk. Del opp i pene biter. Skrell gulrøttene og rasp den på grov rasp. Bland salaten.
5
Stek halvstekte rundstykker i 8-10 minutter på slutten av steketiden til lasagnen.
6
Bruk en blender og bland frosne blåbær, yoghurt og eplejuice. Hell smoothien i et pent glass.
Lukk

Ett øyeblikk