Torsk i pita

Klasse: 6D, Storøya skole

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
400 G torskefilet
1 Ts Pepper
0.5 Dl Hvetemel
2.5 Ss Margarin eller smør
1 Ts Salt
1 Stk Egg
2 Ss Melk
2 Ss Brødrasp

Slik gjør du

1
Skjær torskefilet i cm-brede strimler, Fisken kan godt være litt halvtint.
2
Lag panering 1. bland, melk og egg i en bolle, pisk lett sammen med en gaffel. 2. Bland hvetemel, brødrasp, salt og pepper i en bolle, bland sammen med en skje.
3
Stek den panerte fiskepinnene i smør eller margarin, på middels varme. Ca 2-3 minutter på hver side.
4
Åpne de hjemmelagde pitabrødene, så det blir en lomme, som du fyller med strimlet salat, agurk ,purre og de stekte fiskestrimlene, server med sursøt saus
Lukk

Ett øyeblikk