Smoothie bowl med Granola

Klasse: 6, Fevang skole

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
2 ss rapsolje
2 stk norske epler
1 dl eplejuice
4 dl frosne blåbær
1 ts malt kanel
3.5 dl blåbærbiola
2 dl gresskarkjerner
Smoothie bowl
3 dl Havregryn
2 ss flytende honning

Slik gjør du

1
Slik lager du granola: Skru ovnen på 175 grader.
2
Mål opp 2 dl gresskarkjerner og 3 dl havregryn, og hell det over i en bolle.
3
Mål opp 1 dl eplejuice og hell det over i bollen.
4
Ta 2 ss matolje og 2 ss flytende honning i bollen.
5
Hell blandingen over på et stekebrett, og fordel blandingen godt over stekebrettet
6
Stek i 10 minutter, før du tar ut stekebrettet og vender blandingen. Stek 10 minutter til eller til granolaen er gylden.
7
Slik lager du smoothie Bowl
8
Kutt epler i små biter
9
hell epler og blåbær i en blender. Spar noen eplebiter til topping etterpå
10
Hell biola og skru på blenderen til det bli en tjukk masse.
11
Hell smoothien over i en bolle, og topp det hele med granola og epler.
Lukk

Ett øyeblikk