Sei- og kyllingtaco

Klasse: 6B, Gyllenborg skole

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
200 g sei
200 g kyllingfilet/bryst
2 ss krydder (paprika, tacokrydder, salt, pepper, oregano, timian, spisskummen)
2 stk tomat (ferske)
1 pose babyleaf salat
1 stk agurk
100 g mais (i boks)
6 ss rømme
8 stk tacolefser

Slik gjør du

1
Skjær kyllingen og fisken i mellomstore biter, bruk forskjellige fjøler og kniver og vask fingrene etterpå.
2
Skjær grønnsakene i passende biter på en ny skjærefjøl med en ny kniv.
3
Stek fisken og kyllingen i forskjellige stekepanner, og husk krydder. Til fisken: salt, pepper, oregano, timian. Til kyllingen: paprika, litt tacokrydder, salt, pepper. Bruk ca ½ teskje av hvert krydder.
4
Varm tacolefsene i ovnen etter oppskriften.
5
Sett sammen tacoen med litt fisk og litt kylling og godt med grønnsaker på hver lefse.
Lukk

Ett øyeblikk