Kyllingsalat med poteter og dressing

Klasse: 6B, Berg skole

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
0.5 stk agurk
1 ts salt
0.25 stk crispisalat
5 stk norske poteter
1 bunt selvdyrket urter
2 stk kyllingfilet
0.25 boks rømme
0.25 stk løk
2 ss olje (til potetbåtene)
12 stk cherrytomater (selvdyrket)
1 ts pepper

Slik gjør du

1
Sett stekeovnen på 225°C, og skyll alle grønnsakene
2
Kutt grønnsakene i terninger og riv salaten i strimler
3
Kutt kyllingfiletene i små biter og stek dem på middels varme med olje eller smør til kyllingen er gjennomstekt. Strø på salt og pepper.
4
Kutt potetene i båter, legg dem i en brødpose, strø salt og pepper på sammen med olje og bland godt.
5
Sett potetbåtene inn i ovnen på et stekebrett, og la dem steke i ca. 20 minutter til de er gylne
6
Bland sammen alle grønnsakene og kyllingbitene. Servér med potetbåter og dressing ved siden av.
Lukk

Ett øyeblikk