Kremet laksepasta

Klasse: 6, Rollsløkken skole

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
400 G Laksefilet
0.5 Stk Rødløk
200 G Økologisk pasta
200 G Erter (fryste)
1 Stk Brokkoli
1 Boks Mais
1 Boks Creme fraîche (lett)

Slik gjør du

1
Del opp brokkolien i små buketter, og finn en stor kjele med vann og sett på kokeplaten.
2
Mål opp 200 g pasta og kok etter anvisning på pakken.
3
Når pastaen har kokt en stund, legg oppi brokkolibitene. De frosne ertene tilsettes de siste 2 min.
4
Stek laksen i panne med smør/olje. Krydre med salt og pepper etter smak.
5
Mens laksen steker, del opp rødløken i små biter.
6
Når fisken er klar, ta den ut av pannen og del i biter. Strek rødløken, den skal bli blank og fin.
7
Finn et dørslag, hell vannet av pastaen, brokkolien og ertene. Hell tilbake i kjelen og tilsett laks i biter, mais og boksen med Creme Fraîche, rør godt rundt.
8
Bon appetitt!
Lukk

Ett øyeblikk