Tilbake til forsiden
Om klimakokkene
Regler og premier
Tips og triks
For lærere
Presse
MENY
Kylling i soppsaus og salat
Klasse:
6D, Fosslia skole
Gruppe:
1
Oppskriften er beregnet til:
porsjoner
Ingredienser
Mengde
Ingrediens
2
ss
Rapsolje
400
g
Kyllingfilet
200
g
Isbergsalat
0.5
stk
Agurk
0.5
stk
Paprika
1
dl
Fløte
100
g
Champignong
1
stk
tomat
1
ss
Tacokrydder
0.5
ss
Pepper
0.5
ts
Salt
0.5
ss
Paprikakrydder
Slik gjør du
1
1. Stek kyllingen i 2 ss olje, tilsett krydder ettervert. 2. Stek champingnonen og tilsett fløten og paprika etterhvert 3. Skjær opp alle grønnsakene og salaten 4. Server
Lukk