Ørret med salat og brokkoli

Klasse: 6A, Veien skole

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
1 stk gulrot
0.5 stk agurk
0.5 stk isbergsalat
1 stk paprika
0.5 stk sitron
1 dl rømme
0.25 ts sukker
0.25 bunt sitronmelisse
8 stk poteter
0.5 stk brokkoli
400 g ørretfilet
1 ts salt
2 ts sitronsaft
1 ss olje til steking

Slik gjør du

1
Salat skjær gulroten, agurk og paprika i små biter. Riv salaten i passe små biter. Bland salaten sammen Ha over sitronsaft Rømmedressing Ta en kvart rømmeboks. Bland det med en kvart ts sukker og 1 ts sitronsaft, en klype salt og pepper og litt sitronmelisse. Poteter og brokkoli Kok vann i en kjele og ha i potetene når det koker. Kok til de er møre ca 20-30 min Ta vann i en kjele og putt brokkolien. Kok i ca 5 min til den fortsatt har litt motstand. Ørret Sett fram en stek panne og ta olje på. Finn fram fisken og ta veldig lite salt og 1 ts sitron oppå fisken. Legg fisken i stekepanna og stek den i 7-10 min.
Lukk