Wok med kylling

Klasse: 6C, Fosslia skole

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
30 g Sjalottløk
1 stk Tomat
1 boks Vannkastanje
400 g Kylling
1 ts Pepper
0.5 stk Paprika
1 ts Salt
3 dl Ris
5 ss Rapsolje
3 ss Soyasaus
0.5 stk Chili
0.5 stk Brokkoli

Slik gjør du

1
1. Sett på vann til risen. Skjær kylling å ta 3 ss olje i stekepannen. Stek den til den blir brun, smak til med salt og pepper. Ta den av platen. 2. Skjær opp grønnsakene. Ta 3 ss olje i en stekepanne og stek brokkoli, gulrot, løk og chilli. 3. Så når løken er gylden ta oppi paprika, vannkastanjer og soyasaus. 4. Tomatene må stekes rett før servering 5. Bon appetitt!!
Lukk

Ett øyeblikk