Enchiladas

Klasse: 6A, Bryn skole

Gruppe: 1

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
100 g kylling
1 boks salsa
1 boks rømme
1 boks maiskorn
6 stk hvetetortilla
100 g ferdigrevet ost
1 bunt blandet babybladsalat
2 ss olje

Slik gjør du

1
1. Sett stekeovnen på 180 grader, bruk over- og undervarme. 2. Kutt kyllingen i små biter og stek dem i stekeovn med litt olje. Putt kyllingen i en bolle 3. Ta halve salsaen i bollen med kyllingen 4. Legg tortilla lefsene utover kjøkken benken å fordel kyllingblandingen på den 5. Rull lefsene tett sammen til ruller å legg dem med kanten ned i en ildfast form, legg dem tett inntil hverandre. 6. Mål opp revet ost å dryss over 7. Sett formen på rista i ovnen å stek i 15 min. 8. Finn frem resten av salsaen, rømmen og mais. Ha gjerne i skåler. 9. Finn frem salat. 10. Sett formen på et underlag, la den kjøles ned før servering.
Lukk