Crispy salat

Klasse: 7A, Rognan barneskole

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
100 g Spinat
1 stk Røbet
1 stk Gulrot
1 stk Purreløk
100 g Mandler
100 g Bønnespirer
4 stk Egg
3 ss Eddik
1 stk Sitron
1 bunt Koriander
2 ss Olivenolje
0.5 ss Sennep
1 stk Avokado
2 ss Sukker
0.5 ts Salt

Slik gjør du

1
Sett eggene på kok. 10 minutter fra det begynner å boble.
2
Skrell og skjær opp spinat, rødbet, gulrot, avokado, purreløk, bønnespirer og mandler.
3
Bland inn eddik, sitron, olivenolje, sennep, salt, sukker og koriander i grønnsaksblandingen. Topp med egg som er skåret opp.
Lukk