6B sin kyllingnachos

Klasse: 6B, Bergsøy skule avd. Borga

Gruppe: 2

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
400 g kyllingkjøttdeig
200 g nachochips
100 g ost
0.5 ts salt
0.5 ts estragon
0.5 ts basilikum
0.5 ts chilipulver
0.5 ts kvitløkspulver
2 ss rapsolje til steiking
0.25 stk isbergsalat
0.5 stk agurk
50 g maiskorn
40 g ananas i bitar

Slik gjør du

1
Skru på bakaromnen på 200 grader celsius, og over-under-varme.
2
Ha 2 spiseskeier rapsolje i ei steikepanne,
3
Steik kjøttdeiga til den er heilt gjennomsteikt. Deretter blandar du krydderet godt inn.
4
Ta nachoshipsen i ei ildfast form. Etter det har du den ferdigsteikte kjøttdeig over, før du strør over den raspa osten. Sett forma inn i bakaromnen og steik dette i ca. 15 minutt.
5
Lag salaten. Då delar du agurken i strimlar, før du deler dei igjen i bitar. Striml opp salaten i fine strimlar. Bland dette saman i ei severingsskål i lag med mais og ananas.
6
Server maten, og vel bekomme :)
Lukk