Kyllingspaghetti

Klasse: 6B, Hatlane skole

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
400 g Kyllingfilet
1 stk Løk
1 stk Paprika
1 stk Squash
0.25 stk Isbergsalat
50 g Ruccula eller andre salatrester
2 ss Olje
0.5 ts Salt
0.5 ts Pepper
2 ss Tomatpure
1 boks Hermetiske tomater
2 dl Buljong

Slik gjør du

1
1. Kutt kylling, løk, paprika og squash i små biter. Pass på at kyllingen skjæres på egen fjøl med egen kniv. 2. Stek kyllingen i litt olje 3. Tilsett løk og la det frese litt sammen med kyllingen. 4. Tilsett resten av grønnsakene og krydre med salt og pepper. 5. Tilsett tomatpure og hermetiske tomater. 6. Kutt isbergsalat + eventuelle rester av annen salat 7. Tilsett buljong, rør godt og la sausen koke i ca. 20 minutter. 8. Kok pasta slik det står på pakken. 9. Server med salat på toppen og nyt!
Lukk