Pastasalat med kylling

Klasse: 7, Atløy skule

Last ned PDF
Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
0.5 stk rødløk
400 g kyllingfillet
1 stk babyleaf (pakke)
0.5 stk kvitløk
150 g fullkornspasta
0.5 stk tomat
5 ss majones
1 dl rømme

Slik gjør du

1
Koke pastaen: Fyll vatn i ei kasserolle. Kok pastaen som anvist på pakken.
2
Skjær kyllingen i termingar og krydre med salt og pepar.
3
Steik kyllingen til den er kvit inni.
4
Hakk opp grønnsakene i høvelege bitar og legg dei i ei skål.
5
Når kyllingen og pastaen er ferdig blandar du dei saman med grønsakene.
6
Lag dressing ved å blande majones, rømme og finhakka kvitløk i ei lita skål. Bland godt og smak til med salt og pepar.
7
Bland dressingen saman med salaten, og legg nokre tomatar og litt salat på toppen. Salaten er klar til servering.
Lukk

Ett øyeblikk