Ovnsbakt kyllinglår m/hjemmelagd potetmos og glaserte gullerøtter

Klasse: 7A, Mosjøen skole

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
4 stk Poteter
2 stk Gulrøtter
1 stk Løk
1 ts Estragon
5 ss Olivenolje
4 stk Kyllinglår(matreddere)
1 ss Honning
1 ts Salt
1 ts Pepper
1 ts Grillkrydder

Slik gjør du

1
Sett ovnen på 200 grader. Smør en ildfast form med olivenolje og legg i poteter, gulrøtter og løk.
2
Dryss over salt, pepper, litt honning og estragonkrydder over grønnsakene
3
Pensel kyllinglårene med krydderet og stek de i en panne til de er gyldenbrun.
4
Legg kyllinglårene på toppen av grønnsakene. Hell over litt soyasaus, og putt det i ovnen i 50 minutter.
5
Kos dere med deilig mat :-)
Lukk