Filippas kyllingsalat

Klasse: 6A, Birkenlund skole

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
50 g smør
150 g gulost
3 dl grønnsakbuljong
1 stk ruccolapakke
3 dl couscous
2 stk hvitløksfedd
4 stk soltørkede tomater
2 ss margarin
1 stk nepe
2 dl rømme
2 stk kyllingfileter
0.5 ts gurkemeie
1 stk avocado

Slik gjør du

1
Del kyllingfiletene i to på langs. Stek dem i 3-4 min på hver side. La hvile i 3-4 min.
2
Kok opp buljong og smør. trekk kjelen til side og ha i gurkemeie og couscous. Rør, legg på lokk, og la svelle i 5 - 10 min.
3
Del og skrell nepen. Finhakk hvitløken.Grovhakk salaten. Skjær osten i små terninger. Bland alt dette med couscousen.
4
Finhakk de soltørkede tomatene og bland dem i rømmen til dressing.
5
Server salaten på tallerken med kyllingfilet og rømmedressing på toppen.
Lukk

Ett øyeblikk