Heimelaga lefse med fyll

Klasse: 6B, Jostedal Oppvekstsenter

Gruppe: 2

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
0.5 stk paprika
1 stk agurk
2 stk tomater
1 stk raudlauk
2 stk gulrøtter
2 stk stangselleri stilk
1 kopp rømme
0.5 stk salathovud
1 stk eple
350 g kyllingkjøttdeig
2 ts karri
1.5 dl vatn
1 dl kveitemjøl
1 dl fullkorn byggmjøl
0.7 dl havregryn
0.5 ts salt

Slik gjør du

1
Fyll: Kutt alle grønnsaker i passe små bitar, lag spagettigulrøtter og agurkspagetti med jern. Bland karri i rømmen. Lefser: Bland det tørre og tilsett vatn. Del deigen opp i passelege emner (ca 4- 6 stk), rull til små bollar, sett dei i kjøleskåp under plast i ca 15 min. Kjevle dei ut og steik på steikepanne eller takke. Fyll lefsene.
Lukk