Heimelaga lefse med fyll

Klasse: 6B, Jostedal Oppvekstsenter

Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
350 g kyllingkjøttdeig
0.7 dl havregryn
1 stk raudlauk
1 stk eple
1 dl fullkorn byggmjøl
2 stk tomater
0.5 stk salathovud
1 dl kveitemjøl
1 stk agurk
1 kopp rømme
1.5 dl vatn
0.5 stk paprika
2 stk stangselleri stilk
2 ts karri
0.5 ts salt
2 stk gulrøtter

Slik gjør du

1
Fyll: Kutt alle grønnsaker i passe små bitar, lag spagettigulrøtter og agurkspagetti med jern. Bland karri i rømmen. Lefser: Bland det tørre og tilsett vatn. Del deigen opp i passelege emner (ca 4- 6 stk), rull til små bollar, sett dei i kjøleskåp under plast i ca 15 min. Kjevle dei ut og steik på steikepanne eller takke. Fyll lefsene.
Lukk

Ett øyeblikk