Tunfisktaco

Klasse: 6, Stange skole

Last ned PDF
Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
0.5 boks cherrytomater (fra Toten)
2 boks tunfisk
8 stk tortillalefser, fullkorn
0.5 boks lettrømme
0.5 stk agurk (fra Toten)
1 stk gresk dressing (pulver)
0.5 stk isbergsalat (fra Toten)
1 boks ananas

Slik gjør du

1
1. En halv boks lettrømme blandes med gresk dressingpulver. Sett det i kjøleskapet til resten av maten er ferdig. 2. Skjær alle salatingrediensene i små biter og ha det i en salatbolle. 3. Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie og varm de på 250 grader i stekeovnen. 4. Spis tortillalefsene med salaten og rømmedressingen inni.
Lukk

Ett øyeblikk