Vegetarpasta

Klasse: 6A, Hannestad barneskole

Last ned PDF
Oppskriften er beregnet til: porsjoner

Ingredienser

MengdeIngrediens
75 gr Revet norvegia
0.5 stk saft av en halv sitron
2 l Vann
2 stk tomater
0.5 st Agurk
250 gr Fullkornspasta
2 ss Pesto
150 gr Ruccula

Slik gjør du

1
Kok opp vann i en kjele, tilsett en teskje salt. Når vannet koker, tilsett pasta. La den koke i 10 minutter og hell av vannet. Tilsett en spiseskje olivenolje og la pastaen kjølne litt.
2
Skyll Ruccula og kutt agurk og tomat i passe salatbiter.
3
Legg den avkjølte pastaen i en glassbolle og tilsett 2 spiseskjeer pesto og saften av en halv sitron. Rør godt og tilsett Ruccula, tomat og agurk. Bland det forsiktig sammen.
4
Server med litt revet kortreist ost. Om man vil, kan man ha litt godt brød ved siden av.
Lukk

Ett øyeblikk